Breaking News
17 Ιανουαρίου 2024

Μικτές ΕΠΣΗ: Νίκη των μικρών στο Ρέθυμνο, ισόπαλοι σε επεισοδιακό ματς οι μεγάλοι


Μία νίκη και μία ισοπαλία για τις Μικτές ΕΠΣΗ στα Μισίρια, στα σημερινά τους παιχνίδια με τα αντίστοιχα συγκροτήματα του Ρεθύμνου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Ενωσιακού πρωταθλήματος.

Η Κ14 επικράτησε με 3-1 ενώ η Κ16 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, σε αναμέτρηση που διακόπηκε για μερικά λεπτά και ολοκληρώθηκε σε άδειο από φιλάθλους γήπεδο…


Το Ηράκλειο έκανε το “2 στα 2” στους μικρούς, κερδίζοντας με 3-1. Η ομάδα του Βασίλη Κασσαπάκη άνοιξε το σκορ στο 39’ με τον Πατραμάνη ενώ στο 50’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Θωμά στο 53’, όμως ο Αλεξάκης στο 80’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

poster
ΓΚΟΛ: 54’ πεν. Θωμάς – 40’ (Σ), 50’ Πατραμάνης, 80’+3’ (Σ) Αλεξάκης.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Παναγιώτης Καραντάθας): Ηλιάκης, Τζανάκης (64’ Γ. Αναστασιάδης), Μίτο, Παπαπαναγιώτου, Ζουλάκης, Τσιλεδάκης (41’ Αντωνίου, 80’ Ν. Κοζανίδης), Κόκκινος (41’ Γεωρβασάκης, 75’ Σέχου), Κ. Παπαδάκης, Μπάρδη, Δ. Καραντάθας, Θωμάς.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βασίλης Κασαπάκης): Κάββαλος, Κογκάκης, Κλάδος, Πλαΐτης, Γεωργακόπουλος (67’ Γιωργομιχελάκης), Πατεράκης, Παπαφραγκάκης (78’ Λέσι), Ι. Παπαδάκης, Πατραμάνης, Νόργκεν (55’ Εμ. Παπαδάκης), Μπουλούκας (41’ Αλεξάκης).

Στο 1-1 έμεινε η Μικτή Κ16 του Ηρακλείου με την αντίστοιχη του Ρεθύμνου. Ο Αναστασιάδης στο 13′ άνοιξε το σκορ για το Ρέθυμνο με τη Μικτή ΕΠΣΗ να ισοφαρίζει στο 55′ με τον Μενεγάτο, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Αξίζει να τονιστεί ότι το ματς διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά μετά την ισοφάριση του Ηρακλείου επειδή κάποιοι νεαροί οπαδοί, πέταξαν νερό στη βοηθό διαιτητή Ξενάκη, με αποτέλεσμα ο “άρχοντας” του αγώνα Νταμαδάκης να ζητήσει την εκκένωση της κερκίδας στο γήπεδο Μισιρίων…

ΓΚΟΛ: 13’ (Σ) Σπ. Αναστασιάδης – 55’ (Σ) Μενεγάτος.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 87’ Σταματάκης

ΡΕΘΥΜΝΟ (Παναγιώτης Καραντάθας): Σπ. Χαραλαμπάκης, Α. Φερχάτι, Βρυλλάκης, Αιμ. Κοσκινάς, Πατεράκης, Ανδριώτης, Σπ. Αναστασιάδης (90’+6’ Τσιβίτσεφ), Δ. Τσόγκας (82’ Κλίνης), Χουσείν (60’ Γκίνι), Στ. Παπαδάκης, Παπαγιαννάκης (60’ Σιμονάι).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βασίλης Μπαστάκης): Φώσκολος, Βγόντζας, Τσέρος (46’ Ντελής), Μενεγάτος, Τζιράκης, Μαυρογιάννης, Φ. Καλογιαννάκης, Σταματάκης, Κωστάκης, Στ. Καλογιαννάκης, Κουντούρης (46’ Ψαρολογάκης).

Τα αποτελέσματα στα Κ14

2η αγωνιστική

Ρέθυμνο-Ηράκλειο 1-3

Λασίθι-Χανιά 0-4

Βαθμολογία

1.Ηράκλειο 6

2.Χανιά 3

3.Ρέθυμνο 3

4.Λασίθι 0

Τα αποτελέσματα στα Κ16

Ρέθυμνο-Ηράκλειο 1-1

Λασίθι-Χανιά 0-6

Βαθμολογία

1.Χανιά 6

2.Ηράκλειο 4

3.Ρέθυμνο 1

4.Λασίθι 0

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 17 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιούν οι Ελληνίδες αθλήτριες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA 6 Youth

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics