Breaking News
28 Ιανουαρίου 2024

Α΄ Εθνική Γυναικών: Εκτός έδρας αποστολές για ΟΦΗ και Ρ.Ε.Α


Εκτός έδρας αποστολές έχουν σήμερα οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και της Ρ.Ε.Α στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Α΄Εθνικής .

Ο μεν ΟΦΗ παίζει στις 11.30 π.μ στο Δημοτικό της Νεάπολης με αντίπαλο την ΑΕΛ και χωρίς την πρώτη της σκόρερ την Ριμπάνσκα θα προσπαθήσει να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του στο κυνήγι της 2ης θέσης περιμένοντας και ένα πιθανό στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα στην αναμέτρηση με τα δυνατά Τρίκαλα.

Άλλωστε θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ έχει και ένα ματς λιγότερο από τον Παναθηναϊκό αυτό που δεν έγινε την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΒΑΚ.

Η Ρ.Ε.Α από την μεριά της έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας και αυτή αντιμετωπίζοντας στις 3μ.μ τις Νέες Ατρομήτου που βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την Ρεθυμνιώτικη ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 13η αγωνιστική της Α΄Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών:

ADVERTISING

Kυριακή 28 Ιανουαρίου

15:00: Ολυμπιάδα Υμηττού – Ελπίδες Καρδίτσας (Δημοτικό Υμηττού): Στεφανοπούλου Ευαγγελία (Αθηνών), Α’: Ζερβού Νικολέτα-Παταπία (Αθηνών), Β’: Πρασσά Μαρία (Αθηνών)

11:30: ΑΕΛ – ΟΦΗ (Δημοτικό Νεάπολης Λάρισας): Πέτσας Σωτήριος (Τρικάλων), Α’: Παπαγεωργόπουλος Παναγιώτης (Τρικάλων), Β’: Αλεξόπουλος Χρήστος (Τρικάλων)

15:00: ΘΕΟΝΗ ΑΟ Τρίκαλα 2011 – Παναθηναϊκός (Δημοτικό Τρικάλων): Δεληγιάννη Αλεξάνδρα (Λάρισας), Α’: Μπουρονίκος Μιλτιάδης (Λάρισας), Β’: Νάκας Χρήστος (Λάρισας)

15:00: Βόλος 2004 – ΓΠΟ Καστοριάς (ΕΑΚ Βόλου): Γκουντέλας Στέργιος (Καρδίτσας), Α’: Καλογριανίτης Απόστολος (Καρδίτσας), Β’: Κουτσώνης Αθανάσιος (Καρδίτσας)

15:00: Νέες Ατρομήτου – ΑΟ ΡΕΑ (Δημοτικό Χωράφας): Λάμπρου Βασίλειος (Δυτικής Αττικής), Α’: Τσάλλα Ηλιάνα (Δυτικής Αττικής), Β’: Λώνη Ευθυμία (Αθηνών)
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 28/01

 

 

 

 

 

Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 77-62 του ΠΑΟΚ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics