Breaking News
17 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα της επικοινωνίας σου και πάλι σήμερα, ανεβάζει τους ρυθμούς της ζωής σου. Τα προσωπικά ενδιαφέροντα είναι πολλά. Με τις σημερινές διελεύσεις είναι εύκολο να δεις τα καλά πράγματα που υπάρχουν ήδη στη ζωή σου. Ακόμη και με το μυαλό σου σε πολλά μέρη είσαι σε καλή κατάσταση για να κατανοήσεις καλύτερα τους στόχους σου. Καθώς η μέρα προχωρά, μια ετήσια ευθυγράμμιση Ήλιου – Ποσειδώνα έρχεται σε επιρροή υπενθυμίζοντας σου να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση σου. Οι ευφάνταστες ή δημιουργικές δραστηριότητες είναι πιο ελκυστικές.

Ταύρος

Είσαι πιο σίγουρη για τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου σήμερα και φυσικά αντλείς πόρους με το δικό σου τρόπο. Συναισθηματικά είσαι σίγουρη, καθώς η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον συμπαγή τομέα των πόρων σου. Η εστίαση είναι στο τι μπορείς να κάνεις. Είσαι στην καλύτερη φόρμα για δραστηριότητες που χτίζουν και υποστηρίζουν αντί να ικανοποιούν μόνο τη στιγμή. Καθώς η μέρα προχωρά, ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα, ξυπνώντας λαχτάρα για συγγένεια, φιλία και εμπλοκή σε επίπεδο ψυχής. Μπορεί να φροντίζεις τους άλλους ή να αναζητάς υποστήριξη.


Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά μια ακόμη μέρα στο ζώδιο σου, σχηματίζοντας κάποιες ικανοποιητικές πτυχές και παρέχοντας ικανοποιητικά κανάλια για να εκφραστείς. Ενώ είσαι λίγο πιο αντιδραστική συναισθηματικά απ’ το συνηθισμένο, πιστεύεις στον εαυτό σου και στις προσπάθειες σου. Είναι μια καλή μέρα για να συνδεθείς με άλλους με χαρούμενους τρόπους. Οι σημερινές ενέργειες καθιστούν επίσης σχετικά εύκολο και ευχάριστο να σχεδιάζεις και να ονειρεύεσαι σχετικά με την καριέρα ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Η ειρήνη με το παρελθόν σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις φιλοδοξίες σου.

Καρκίνος

Το να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου μπορεί να είναι χρήσιμο με τη Σελήνη στο ζώδιο πίσω από το δικό σου και πάλι σήμερα. Με αυτή τη διέλευση είναι φυσικό να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για προβληματισμό, διαλογισμό και αποτοξίνωση συναισθηματική, έως ότου η Σελήνη περάσει στο δικό σου ζώδιο. Μπορείς να μάθεις πολλά από την παρατήρηση σήμερα. Ο στοχασμός μπορεί να δημιουργήσει νέα αντίληψη για τα συναισθήματα και το παρελθόν. Η αγάπη σου για μάθηση είναι επίσης σε πλήρη εξέλιξη και απολαμβάνεις το να διευρύνεις την προοπτική σου.

Λέων

Ο κυβερνήτης σου ο Ήλιος κατευθύνεται προς την ετήσια σύνοδο του με τον Ποσειδώνα , φωτίζοντας τις πιο ιδεαλιστικές επιθυμίες και τις πνευματικές σου ανάγκες σήμερα και αύριο, ιδιαίτερα που σχετίζονται με τις σχέσεις. Η σημερινή Σελήνη διέρχεται στον ηλιακό 11ο οίκο σου και συνδέεσαι επίσης με τους στόχους και τα όνειρα σου για την ευτυχία. Οι φιλίες σου, η διασκέδαση, η απόλαυση της παρέας και η επιθυμία σου να συμμετάσχεις, να συνεισφέρεις ή να μοιραστείς είναι επίσης τώρα στο επίκεντρο. Είναι μια καλή μέρα για δημοτικότητα και υποστήριξη. Οι φίλοι φέρνουν καλά νέα ή συμβουλές.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και πάλι σήμερα, θα μπορούσες να είσαι σε θέση να ηγηθείς ή να διαχειριστείς. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις είναι λίγο πιο δημιουργικές και ευφάνταστες παρά νοητικές. Είσαι περισσότερο συντονισμένη με την αίσθηση του σκοπού ή το επιδιώξεις τώρα και επωφελείσαι από την εστίαση στις προτεραιότητες ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν πιο εύκολα τις προσπάθειες σου και η ευθυγράμμιση των τομέων της ζωής σου μπορεί να τονώσει τη διάθεση σου. Καθώς η μέρα προχωρά πλησιάζουμε πιο κοντά στην ετήσια ευθυγράμμιση Ήλιου – Ποσειδώνα που θα σχηματιστεί στο τομέα της συνεργασίας σου νωρίς αύριο και η φαντασία ή τα δημιουργικά στοιχεία τείνουν να κυριαρχούν.

Ζυγός

Είσαι σε καλή θέση για φυσική έλξη και ομαλή ροή ενέργειας σήμερα. Πρώτον, η Σελήνη περνά μια ακόμη μέρα στον τομέα του εμπνευσμένου πνεύματος σου, ωθώντας σε να εστιάσεις στα θετικά και αναζωογονητικά στοιχεία της ζωής. Δεύτερον, ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας οδεύουν προς την ετήσια ευθυγράμμιση και εσύ έχεις την τάση να θέλεις να ακολουθήσεις τη ροή. Επειδή αυτός ο συνδυασμός θα συμβεί στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να ενσωματώσεις τις πνευματικές ή συναισθηματικές σου ανάγκες στις καθημερινές σου ρουτίνες.

Σκορπιός

Είσαι σε καλή κατάσταση για ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου και πάλι σήμερα. Υπάρχει μια μάλλον αποσυρόμενη ποιότητα στη φύση σου αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσες να είσαι πολύ απασχολημένη με τις αναμνήσεις σου και την ανασκόπηση των πρόσφατων γεγονότων και συζητήσεων. Είναι επίσης μια δημιουργική, ευφάνταστη στιγμή, ειδικά καθώς η μέρα προχωρά. Ο Ήλιος οδεύει προς την ευθυγράμμιση με τον Ποσειδώνα και αυτή η σύνοδος εναρμονίζεται με το ζώδιο σου ενισχύοντας περαιτέρω το πνεύμα σου. Είναι μια δυνητικά καλή, δυνατή μέρα για προσωπική έλξη και ρομαντικές προσπάθειες.

Τοξότης

Οι διελεύσεις τώρα ευνοούν τη μάθηση, την ανταλλαγή ιδεών και μοναδικές αναζητήσεις ή δραστηριότητες και η επικοινωνία είναι μια ευχάριστη εστίαση. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου, εναρμονίζοντας με τον Άρη στον τομέα της επικοινωνίας σου. Ένας σημαντικός άνθρωπος μπορεί να προσφέρει μια χρήσιμη προοπτική. Η προσέγγιση και το άνοιγμα μπορεί να φέρει ενδιαφέροντα άτομα στη ζωή σου. Με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζονται, θα μπορούσες να βρεις μια ειδική αποστολή για να αντιμετωπίσεις οικιακά προβλήματα ή να επανασχεδιάσεις κάτι, όσο μεγάλο ή μικρό από κάτω προς τα πάνω.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά μια ακόμη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και βρίσκεις περισσότερη συναισθηματική ικανοποίηση, κάνοντας την καθημερινότητας σου να κυλά ομαλά. Μπορεί να δοθεί μια ισχυρή και ευχάριστη έμφαση στη δημιουργία των πόρων σου που σχετίζεται με αυτή την αποστολή. Οι τρέχουσες ενέργειες σε εμπνέουν να βρεις τρόπους να αισθάνεσαι πιο προσγειωμένη, ασφαλής και σταθερή. Αισθάνεσαι καλά που είσαι παραγωγική, φέρνεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου και φροντίζεις τους πόρους σου. Καθώς η μέρα προχωρά, ο Ήλιος οδεύει προς την ευθυγράμμιση με τον Ποσειδώνα στον τομέα του μυαλού σου, φωτίζοντας την ανάγκη σου για πνευματική δέσμευση.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στο δημιουργικό σου τομέα και είσαι έτοιμη να απολαύσεις και να εκφραστείς. Σήμερα λαμβάνεις περισσότερη υποστήριξη από τους πλανήτες και τα συναισθήματα σου είναι ευχάριστα. Οι άλλοι φαίνονται πιο άνετοι γύρω σου κάτι που σε ενθαρρύνει περισσότερο. Το να αφήνεις την πιο εκφραστική, παιχνιδιάρικη ή δημιουργική πλευρά σου είναι φυσικό και εύκολο. Καθώς η μέρα προχωρά η φαντασία σου μεγαλώνει. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας πρόκειται να συναντηθούν αναδεικνύοντας τα όνειρα, τις φαντασιώσεις, τις ελπίδες ή τα ιδανικά σου σχετικά με τα χρήματα, τα ταλέντα, τα περιουσιακά στοιχεία και τα υπάρχοντα σου.

Ιχθύες

Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα δυνατές για το συναισθηματικό κόσμο σου. Είναι καιρός να δέσεις μερικά χαλαρά άκρα. Μπορεί να έχεις ένα καλύτερο όραμα για την προσωπική σου ζωή και η υποστήριξη μπορεί να έρθει από τα παρασκήνια. Μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για συναισθηματική ανανέωση και στιγμές με σημαντικές αναμνήσεις. Οι σημερινές ενέργειες τονίζουν επίσης τον κυβερνόντα πλανήτη σου τον Ποσειδώνα, δίνοντας σου μια πραγματική ώθηση. Αποπνέεις μια θετική, αισιόδοξη και ευχάριστη αύρα σήμερα που θα σε κάνει την αγαπημένη των άλλων.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η Έσλοβ του Γιάννη Σγουρόπουλου κατέλαβε την 1η θέση στο τέλος των δύο γύρων

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 16/03/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics