Breaking News
24 Ιουνίου 2016

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ΜΑΤς στην τελική φάση του World League, που διεξάγεται στη Χουιζού της Κίνας, σημείωσε η Εθνική ομάδα  πόλο των Ανδρών, που επιβλήθηκε της Αυστραλίας με 10-5.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Α΄ όμιλο και θα παίξει στον αυριανό προημιτελικό με τον ηττημένο του αγώνα Κίνα - Βραζιλία.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου αν και δεν ξεκίνησαν το ίδιο εντυπωσιακά με τις δύο προηγούμενες ημέρες, κατόρθωσαν να φτάσουν σε μια άνετη νίκη, παίζοντας εξαιρετική άμυνα. 

Κορυφαίοι σκόρερ της «γαλανόλευκης» ομάδας ήταν οι Φουντούλης, Μουρίκης και Βλαχόπουλος που πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ τα υπόλοιπα σημείωσαν οι Γεννηδουνιάς, Αφρουδάκης, Κολόμβος και Γούνας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics