Breaking News
14 Ιουλίου 2016

Εξαιρετικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα που είχε η ελληνική ομάδα του κόμπο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων του Καζάν, καθώς κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό του αγωνίσματος.

Εξαιρετικό αποτέλεσμα για το κόμπο

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα κορίτσια της Μαρίας Θηβαίου και της Ναταλία Τσερνέσκα στον τελικό του κόμπο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων του Καζάν, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στον τελικό του αγωνίσματος.

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Eυαγγελία Μαλκογεώργου, Αναστασία Ταξοπούλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Αθανασία Τσόλα, αναπλ. Θάλεια Παπαδοπούλου, Όλγα Παπασαράντη συγκέντρωσε 85,6666 βαθμούς εκτελώντας ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στη Ρωσία με 91,9333 βαθμούς, ενώ η Κίνα πήρε το ασημένιο μετάλλιο με 91,2333 βαθμούς. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ιαπωνία με βαθμλογία 89,8333.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics