Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2016

Εκτός τετράδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης εφήβων έμεινε η εθνική, γνωρίζοντας την ήττα με 18-17 στα πέναλτι (κ.α. 15-15), από την Ουγγαρία στα προημιτελικά. 

 Οι Έλληνες διεθνείς κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόλις δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος, όμως στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Η εθνική θα διεκδικήσει μία εκ των θέσεων 5-8, αρχής γενομένης με τον ηττημένο του ζευγαριού Αυστραλία-Κροατία.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0 στα τρία πρώτα λεπτά. Οι Ούγγροι κατάφεραν να αντιδράσουν και αφού ισοφάρισαν σε 4-4, πήραν το προβάδισμα στο ημίχρονο με 7-6. Ο αγώνας χρειάστηκε να διακοπεί για περίπου μισή ώρα κι ενώ το σκορ ήταν στο 6-5 υπέρ της Ουγγαρίας λόγω κατταρακτώδους βροχής (2:24 πριν την λήξη του ημιχρόνου). Στη συνέχεια, η Ουγγαρία έφτασε σε προβάδισμα τριών γκολ (12-9), λίγο πριν την λήξη της 3ης περιόδου. Η εθνική ισοφάρισε στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, 12-12. Η συνέχεια εξελίτηκε σε... θρίλερ με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Οι Ούγγροι είχαν το προβάδισμα συνεχώς (13-12, 14-13, 15-14), όμως ένα γκολ του Νίκου Γαρδίκα 2'' πριν το τέλος έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι. Οι Ούγγροι στάθηκαν πιο τυχεροί και ψύχραιμοι στο τέλος παίρνοντας τη νίκη με 3-2.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-4, 4-5, 5-3, (πεν. 2-3)

Τα γκολ: 
ΕΛΛΑΔΑ (Χατζηθεοδώρου): Γιαννόπουλος 5, Νικολαΐδης 3, Γαρδίκας 2, Γκιουβέτσης 2,  Παπασηφάκης 2, Παπαναστασίου 1
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ( ): Βάντοβιξ 6, Νάγκι 4, Φέκετε 2, Κόσα 1, Μπούριαν 1, Τελέκι 1

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics