Breaking News
12 Μαρτίου 2017

 

Επιτυχιών συνέχεια για την ελληνική χιονοδρομία στο εξωτερικό, στα αλπικά και το δίαθλο.

Δύο χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης κέρδισε ο Ιωάννης Πρώιος, στο διεθνή αγώνα αλπικών της χιονοδρομίας που διεξήχθη στο Μπόροβιτς της Βουλγαρίας.


Ο αθλητής του Άργους Ορεστικού έχει κερδίσει τους περισσότερους αγώνες που συμμετείχε στα Βαλκάνια τη φετινή περίοδο.

Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός του Νίκο Τζιόβα που κέρδισε ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε ισάριθμα αγωνίσματα. Από έναν αθλητή που δείχνει μεγάλη αγωνιστική εξέλιξη την τρέχουσα περίοδο.

Το σπουδαιότερο όμως όλων είναι το γεγονός ότι και οι δύο αθλητές μας έκαναν ατομικά ρεκόρ συγκομιδής βαθμών FIS και βελτίωσαν τη διεθνή βαθμολογία τους: Την πρώτη ημέρα είχαν 30,78 και 39,32 και τη δεύτερη ημέρα 28,98 και 46,21 βαθμούς FIS αντίστοιχα.

Το καλύτερο για το τέλος, από τον Αγγέλη

Την καλύτερη επίδοση στη σειρά των Παγκοσμίων Κυπέλλων της περιόδου πέτυχε ο Απόστολος Αγγέλης στο αγώνισμα των 10 χλμ. του διάθλου, που πραγματοποιήθηκε στο Κοντιολάχτι της Φιλανδίας.

Με χρόνο 25:29,9 και 2 άστοχες βολές τερμάτισε 89ος και έκανε την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στην καριέρα του (115,42 IBU points).

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics