Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2018

Η ελληνική αποστολή είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ. Πότε αγωνίζονται οι Έλληνες αθλητές.



Με την Τελετή Έναρξης όπου παραδοσιακά η Ελλάδα θα μπει πρώτη στο Ολυμπιακό Στάδιο στην παρέλαση των χωρών, ανοίγει αύριο στην Πιονγκτσάνγκ της Δημοκρατίας της Κορέας, η αυλαία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Σημαιοφόρος για την Ελλάδα θα είναι η Σοφία Ράλλη, στην τρίτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές είναι ο Απόστολος Αγγέλης, η Μαρία Ντάνου και ο Γιάννης Αντωνίου.

Στην PyeongChang βρίσκονται εκ μέρους της ΕΟΕ ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης, ενώ στη Δημοκρατία της Κορέας είναι και ο Πρόεδρος της ΕΦΙΠ Μανώλης Κατσιαδάκης με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Και οι τρεις τους συνάντησαν την Αλεξία Παππά, η οποία έχει το ρόλο της πρέσβειρας της ΔΟΕ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και συγκεκριμένα ως αθλήτρια - καλλιτέχνης, στο πλαίσιο αντίστοιχου προγράμματος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που έχει ως σκοπό να φέρει τους αθλητές πιο κοντά στην τέχνη.

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς:

Δευτέρα 12/2 Σοφία Ράλλη Αλπικό Σκι, Γιγαντιαία τεχνική κατάβαση γυναικών

Τρίτη 13/2 Απόστολος Αγγέλης Δρόμοι Αντοχής, Ατομικό Σπριντ, ελεύθερη τεχνική

Τετάρτη 14/2 Σοφία Ράλλη Αλπικό Σκι, Τεχνική Κατάβαση

Πέμπτη 15/2 Μαρία Ντάνου Δρόμοι Αντοχής, 10χλμ ελεύθερη τεχνική

Παρασκευή 16/2 Απόστολος Αγγέλης Δρόμοι Αντοχής, 15χλμ ελεύθερη τεχνική

Κυριακή 18/2 Ιωάννης Αντωνίου Αλπικό Σκι, γιγαντιαία τεχνική κατάβαση ανδρών

Πέμπτη 22/2 Ιωάννης Αντωνίου Αλπικό Σκι, τεχνική κατάβαση ανδρών

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics