Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2018

Η Σάρλοτ Κάλα από τη Σουηδία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο σκι αντοχής (7.5km + 7.5km Skiathlon) και κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.



Από το παγκόσμιο κύπελλο του Λιλεχάμερ τον περασμένο Δεκέμβριο η Σάρλοτ Κάλα είχε δείξει πως θα πάει στην Πιονγκτσάνγκ για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο σκι αντοχής (7.5km + 7.5km Skiathlon).

Αντίπαλος της η θρυλική Μαρίτ Μπγιέργκεν από τη Νορβηγία η οποία ήταν η κάτοχος του χρυσού στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις.

Οι δυο τους ήταν εκείνες που μονομάχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της διαδρομής, αλλά τελικά η αθλήτρια από τη Σουηδία ήταν εκείνη που τερμάτισε πρώτη σε 40:44.9 τη διαδρομή με την 37χρονη Νορβηγίδα να ακολουθεί με 40:52.7. Βέβαια, η Μπγιέργκεν κατάφερε να κατακτήσει το ενδέκατο μετάλλιο της Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες επίδοση που την κατατάσσει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Τρίτη ήταν η Κρίστα Παραμοκόσκι από τη Φινλανδία με χρόνο 40:55.0.

Οι τρεις αθλήτριες που απαρτίζουν το πρώτο βάθρο στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics