Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας το Σάββατο (26/9) κατάφερε και πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη με 28-27 επί του Δούκα, ξεκινώντας με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στην φετινή Handball Premier.

Για όσους γνωρίζουν τον Μάκη Παπακώστα, ξέρουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο «γέννημα – θρέμμα» του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Ο νυν προπονητής του τμήματος χάντμπολ, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το άθλημα στις ακαδημίες του Ιωνικού και έχοντας αγωνιστεί σε όλες ηλικιακές κατηγορίες του συλλόγου, κατάφερε να βρίσκεται, σήμερα, στην άκρη του πάγκου των «μπλε».

Το Sports3.gr μίλησε με τον Μάκη Παπακώστα όπου δήλωσε για τη νίκη της ομάδας του: «Ο χθεσινός αγώνας ήταν πολύ κρίσιμος για την ομάδα μας. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν 100% σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και παρόλο την έλλειψη προετοιμασίας και τους αρκετούς τραυματισμός καταφέραμε και κρατήσαμε υψηλό ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κάτι που τελικά μας έδωσε και την νίκη. Είναι μια νίκη που μας δίνει χρόνο να προετοιμαστούμε για την συνέχεια και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις αρκετές αδυναμίες που είχαμε στο παιχνίδι».

Μεγάλοι πρωταγωνιστές στο Σαββατιάτικο αγώνα ήταν δύο από τις νέες προσθήκες του συλλόγου της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Σωτήρης Γιόσμου και ο Θωμάς Λόλας. Ο προπονητής του Ιωνικού αναφέρθηκε και στο κατά πόσο οι νέες προσθήκες της ομάδας θα την βοηθήσουν έτσι ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της την φετινή χρονιά: «Στόχος της ομάδας είναι να κυνηγήσει την είσοδο στην 4αδα του νότιου ομίλου. Το βασικό είναι ότι καταφέραμε και κρατήσαμε το βασικό μας κορμό από πέρυσι και κάναμε πολύ ποιοτικές προσθήκες που όντως στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν, πράγμα που μας κάνει πολύ χαρούμενους. Ήδη τα παιδιά έχουν προσαρμοστεί στην φιλοσοφία της ομάδας και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τη συνέχεια».

Όσο αναφορά τη νέα μορφή της Handball Premier και κατά πόσο γίνεται πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, ο Μάκης Παπακώστας είπε: «Δεν θα έλεγα ότι οι δύο όμιλοι κάνουν το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, ίσως να το υποβαθμίζουν κιόλας. Ωστόσο ήταν η σοφότερη επιλογή από την Ομοσπονδία καθώς θα βοηθήσει αρκετές ομάδες να αντεπεξέλθουν οικονομικά τουλάχιστον για την 1η φάση του πρωταθλήματος δεν αφού υπάρχουν τα έξοδα των μετακινήσεων».

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics