Breaking News
22 Οκτωβρίου 2020

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Διμελούς Πληρώματος 2020 (Double Handed).

 

Ο αγώνας, που πραγματοποιήθηκε από τον Ναυτικός Όμιλος ΣΕΑΝΑΤΚ (Καλλιθέας) σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της ΕΙΟ, σχεδιάστηκε κατ’ αναλογία του νέου Ολυμπιακού αγωνίσματος κατηγορίας σκαφών offshore, που θα γίνει στην Ολυμπιάδα της Γαλλίας το 2024 με πλήρωμα δύο μόνο άτομα.

powered by Rubicon Project
Αποτελείται από μία ιστιοδρομία διάρκειας περίπου 30 ωρών, σε διαδρομή 140 ναυτικών μιλίων εντός Σαρωνικού Κόλπου, και ήταν ο πρώτος στη χώρα μας με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Συμμετείχαν συνολικά 18 ιστιοπλοϊκά σκάφη Ανοικτής Θαλάσσης, τα περισσότερα με αγωνιστικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και πάνω απ΄ όλα με άξια και ιδιαίτερα ικανά πληρώματα.

Οι νικητές του αγώνα, ήταν οι:

1η Θέση - Σίμος Καμπουρίδης & Δημήτρης Δεληγιάννης - Σκάφος ARISTOFANI (ΝΟ Ελλάδος)

2η Θέση - Σπύρος Παπαντωνίου & Λευτέρης Πανοδήμος - Σκάφος AIOLIA (NOT Kαλλιθέας)

3Η Θέση - Γιώργος Πανέρης & Παναγιώτης Κολόζης - Σκάφος VENTUS (NΑΣ)

Ειδικό έπαθλο 1ου Μικτού Πληρώματος - Αλεξάνδρα Μπαμπιάντση & Ζηνόβιος Γρηγοριάδης – Σκάφος ADRA (ΝΑΟ Βούλας).onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics