Breaking News
30 Οκτωβρίου 2016

 

Στη 16αδα σταμάτησε η πορεία της Κατερίνας Κοντοχριστοπούλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Νεανίδων που διεξήχθη στο Μπόχουμ της Γερμανίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέκλεισε το Ν.3 φαβορί της διοργάνωσης και έδειξε για μία ακόμη φορά το πλούσιο ταλέντο της. Αγωνίστηκε στο 15 γκρουπ και με 4 νίκες και 2 ήττες κατέλαβε την 3η θέση και προκρίθηκε στα νοκ άουτ.

Στο γύρο των "128" κέρδισε την Σίνγκανς (Γερμανία) με 15-5, στους "64" αντιμετώπισε την Σετσίνι (Βραζιλία) και επικράτησε με 15-10, ενώ στην φάση των "32" έπαιξε με το τρίτο φαβορί της διοργάνωσης. Απέναντι στην Βιενκίν (Ιταλία) έδωσε ένα αμφίρροπο παιχνίδι και νίκησε με 15-14.

Στο πλαίσιο του γύρου των "16" η αθλήτρια του ΑΟΞ Αιγάλεω αντιμετώπισε την Εμπερτ (Γερμανία) και ηττήθηκε με 8-15, με αποτέλεσμα να μην πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

 απε μπε

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics