Breaking News
22 Νοεμβρίου 2016

 

Στην θλίψη έχει βυθιστεί το ποδόσφαιρο στην Κόστα Ρίκα, στην είδηση του θανάτου του Γκαμπριέλ Μπαντίγια.

Ο πρώην διεθνής αμυντικός άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (20/11) σε ηλικία μόλις 32 ετών, όταν κατέρρευσε κοντά στον τερματισμό αγώνα 10 χιλιομέτρων στην Σάντα Άνα. Σύμφωνα με την «Star» ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του, αλλά το πιο πιθανό σενάρια αναφέρει καρδιακή προσβολή.

Το 2013 ο Γκαμπριέλ Μπαντίγια είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έπειτα από 25 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του. Είχε περισσότερες από 200 εμφανίσεις με την Σαπρίσα της Κόστα Ρίκα, ενώ είχε αγωνιστεί και στην Νιού Ίνγκλαντ στο MLS.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics