Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2016

 

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα των 69ων Πανελληνίων Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο με τη διεξαγωγή των 1ων γύρων των κατηγοριών που θα αναδείξουν τους Πανελληνιονίκες.


Στον 1ο γύρο της κατηγορίας Ενηλίκων έξι αθλητές έκαναν άπταιστες διαδρομές, με την Νικολίνα Μακαρώνα του ΙΟΒΟΠ και την Arc de Triomphe να παίρνουν την 1η θέση με τον καλύτερο χρόνο 66,91. Στην 2η θέση ήταν η Helen Schut του ΙΟΒΟΠ με τον Chicago και στην 3η θέση ο Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale του ΕΙΟ.

Ο Λουκάς Παπαδόπουλος με τον Petrus de Roches ήταν ο νικητής στον 1ο γύρο της κατηγορίας Νέων Ιππέων έχοντας 0 βαθμούς ποινής και τον καλύτερο χρόνο 71,27. Ο δεύτερος και τρίτος στην κατάταξη Γιώργος Αμούτζας του IOMS με τον Eliah και Ανδρέας Βαρδινογιάννης του ΙΑΟΦ με τον Zjohn είχαν επίσης από 0 βαθμούς.

Στον 1ο γύρο της κατηγορίας Εφήβων πέντε αθλητές έκαναν άπταιστες διαδρομές, με τον Αντώνη Αντωνίου και τον Loon Illusion να παίρνει την 1η θέση λόγω καλύτερου χρόνου, 66,27. Στην 2η θέση ήταν η Πάολα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ με τον Electic Elvis και στην 3η θέση η Jacqueline Τσέρρυ Ντάουνς του ΙΟΜ με την Cornelia.

Στον 1ο γύρο της κατηγορίας Αμαζόνων 13 αθλήτριες είχαν άπταιστες διαδρομές, με την Κατερίνα Doubodel και την Persona Capitol να αναδεικνύονται νικήτριες λόγω καλύτερου χρόνου, 60,55. Δεύτερη ήταν η Μαργαρίτα Δενδρινού με τον Bonfire του ΙΠΟΑ και τρίτη η Αλεξάνδρα Παράσχη με την Calysta του ΙΑΟΦ.

Στον 1ο γύρο της Παίδων έξι αθλητές είχαν άπταιστες διαδρομές, με την Σοφία Τόκη του ΑΙΟΕ και την Havanna να παίρνουν την 1η θέση λόγω του γρηγορότερου χρόνου, 57,34. Δεύτερη ήταν η Εβελίνα Βόγλη του ΕΙΟ με την Qualinka και τρίτη η Άρτεμις Πιτσικού με την Marisa του ΙΟΜ.

Τέλος, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα, Ulrick Kirckoff με τον Everytime, ήταν ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας Β ύψους 1.30μ. με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 58,17. Ακολούθησαν στην 2η και 3η θέση δύο ιππείς, ο Drasco Dokic με τον Coco Lavoro με 0 βαθμούς και χρόνο 60,33 και ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Black Label με άπταιστη και χρόνο 64,38.

Αύριο, τελευταία ημέρα, οι αγώνες θα αρχίσουν και πάλι στις 10.00 και περιλαμβάνουν τους τελικούς γύρους των κατηγοριών Παίδων, Αμαζόνων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων και ακόμη την Κατηγορία Δ ύψους 1.15μ.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics