Breaking News
19 Απριλίου 2017

Έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League με δύο νίκες επί της Μπάγερν Μονάχου.


Μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στην «Αλιάντς Αρένα» οι Ισπανοί νίκησαν και στη Μαδρίτη τους Βαυαρούς, αυτή τη φορά με 4-2 αλλά στην παράταση και με σκανδαλώδες γκολ του Ρονάλντο για την ισοφάριση σε 2-2.
Πέραν τούτου ο Πορτογάλος άσος έκανε χατ τρικ κι έφτασε τα 100 γκολ στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA.
Οι Βαυαροί κατάφεραν να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση,ν καθώς επικράτησαν με το ίδιο σκορ στην κανονική διάρκεια, αλλά η αποβολή του Βιδάλ στο 84΄ και το οφσάιντ γκολ του Ρονάλντο στο 105΄ δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν την πρόκριση.
Η Μπάγερν πήρε προβάδισμα στο 53΄ με το πέναλτι του Λεβαντόφσκι, όταν ο Βίκτορ Κάσαϊ καταλόγισε παράβαση στο μαρκάρισμα του Κασεμίρο στον Ρόμπεν, σε δύσκολη φάση.
Ο αγώνας «άνοιξε» έκτοτε, με την Μπάγερν να ψάχνει το γκολ της πρόκρισης και τη Ρεάλ να προσπαθεί για την ισοφάριση με αντεπιθέσεις. Το κατάφερε τελικά στο 77΄ με το 98ο γκολ του Ρονάλντο στη διοργάνωση, αλλά δεν χάρηκε παρά μόνο για ένα λεπτό, καθώς το αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος στην 100ή συμμετοχή με τη Ρεάλ στο Champions League έφερε το 1-2.
Η αποβολή του Βιδάλ στο 84΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ανάγκασε την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να οπισθοχωρήσει και να διαχειριστεί διαφορετικά τον αγώνα στοχεύοντας στην παράταση.
Στο έξτρα ημίωρο η αριθμητική υπεροχή των «μπλάνκος» μέτρησε πολύ. Στο 105΄ ο Ρονάλντο ισοφάρισε από εμφανή θέση οφσάιντ κι έκτοτε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παραδόθηκε, παρότι και πάλι χρειαζόταν ένα γκολ για την πρόκριση.
Στο 110΄ από την ατομική προσπάθεια του Μαρσέλο, ο Ρονάλντο σε άδεια εστία πλάσαρε για το 3-2 και δύο λεπτά αργότερα ο Ασένσιο διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics