Breaking News
31 Ιουλίου 2017

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε με 3-2 της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πρώτο «clasico» που διεξήχθη εκτός ισπανικών συνόρων μετά από 35 χρόνια.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, δημιουργεί ήδη το «στίγμα» του στους Καταλανούς, που κατέκτησαν αήττητοι τον άτυπο τίτλο του International Champions Cup, διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Μαϊάμι, παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών, που είχαν την ευκαιρία ν΄απολαύσουν πλούσιο θέαμα και πέντε γκολ. Ο Μέσι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και ο Ράκιτιτς διπλασίασε τα τέρματα των «μπλαουγκράνα» στο 7`. Στο 14` ο Κόβατσιτς μείωσε για τους Μαδριλένους, που έφτασαν στην ισοφάριση στο 36ο λεπτό με τον Ασένσιο. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες 2-2 στ΄αποδυτήρια, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 50ο λεπτό ο Πικέ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αγωνίσθηκε, καθώς έχει άδεια από τον Ζινεντίν Ζιντάν και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας στις 5 Αυγούστου, αντίθετα με τον Νεϊμάρ που βρέθηκε στην αρχική 11αδα των Καταλανών, παρά το γεγονός ότι σε καθημερινή βάση αυξάνεται η φημολογία που τον θέλει να παίρνει μεταγραφή-ρεκόρ για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις εξής συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Βιδάλ, Πικέ, Ουμτιτί, Αλμπα, Μπουσκετς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κόβατσιτς, Μπέιλ, Ασένσιο, Μπενζεμά.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics