Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2017

Σε ηλικία 53 ετών άφησε αιφνίδια την τελευταία πνοή του ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Ο πατέρας των Γιάννη, Θανάση, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μιλγουόκι, όπου αγωνίζεται ο Γιάννης. Άδεια πήρε από τον Παναθηναϊκό, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για να ταξιδέψει στην Αμερική. 


Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Νιγηρίας στα νεανικά χρόνια του, ενώ το 1991 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζηγό του, Βερόνικα.  

Τζον Χορστ: «Προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του»

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με δήλωσή του, ο γενικός διευθυντής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ. «Ράγισε η καρδιά της οικογένεια των Μπακς στην είδηση του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του Γιάννη, Τσαρλς. Σύσσωμος ο οργανισμός, οι συμπαίκτες και οι προπονητές είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τον Γιάννη και την οικογένειά του αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή. Ο Τσαρλς υπήρξε σημαντικό μέρος των Μπακς και θα μας λείψει πολύ. Εκ μέρους της διοίκησης εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήριά μας και προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του,» αναφέρει η δήλωση του Τζον Χορστ. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρα του αθλητή της Θανάση, καθώς και των Γιάννη,  Κώστα, Άλεξ και Φράνσις. Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για τον ξαφνικό χαμό του Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι δίπλα στον Θανάση και στους οικείους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

πηγή: ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics