Breaking News
05 Οκτωβρίου 2017

Τύχη μέσα στην ατυχία του είχε Ινδονήσιος αφού γλίτωσε τα χειρότερα όταν το κινητό του εξερράγη...



Ο υπάλληλος χρησιμοποιούσε ταυτόχρονα στο κινητό του το WiFi, το Bluetooth και το GPS όταν αυτό στα καλά καθούμενα εξερράγη και πήρε φωτιά! Ηταν μοντέλο Grand Duos,της sumsung και αυτός έντρομος να προσπαθούσε να τη σβήσει από πάνω του κάτι που κατέγραψε η κάμερα του ξενοδοχείου.

"Ενιωσα ζέστη και πριν καταλάβω τί έχει συμβεί έπθιασα φωτιά", είπε ο ίδιος ενώ εκπρόσωπος της Samsung Ινδονησίας είπε ότι η εταιρεία διερευνά το συμβάν.«Για εμάς η ασφάλεια των πελατών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα», τόνισε.

Και ενώ ο άτυχος Ινδονήσιος είπε πως είχε το κινητό αυτό εδώ και 4 χρόνια χωρίς να έχει πρόβλημα, πριν από περίπου έναν χρόνο η Samsung είχε υποχρεωθεί να αποσύρει τα Samsung Galaxy Note 7 μετά από συνεχή κρούσματα εκρήξεων. Τότε είχαν πει πως υπεύθυνες είναι ελαττωματικές μπαταρίες.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics