Breaking News
18 Νοεμβρίου 2017

Οι αστέρες του ποδοσφαίρου επιστρέφουν στο σχολείο. Η δεύτερη έκδοση του Executive Master για διεθνείς παίκτες, ξεκίνησε με την πρώτη σειρά μαθημάτων αυτήν την εβδομάδα στη Νιόν, έδρα της UEFΑ, στην Ελβετία.


Δίχως άλλο η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι πάντα μια συναρπαστική στιγμή, ξεπερνώντας ακόμα και όσα σημαντικά έχουν πετύχει οι παίκτες στο γήπεδο. Κορυφαία ονόματα της μπάλας συγκεντρώθηκαν στην UEFA, ξεκινώντας το επόμενο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική τους ζωή.
Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους διάσημους διεθνείς ποδοσφαιριστές, με τα απαραίτητα εργαλεία, για να μεταφέρουν τις γνώσεις τους αποτελεσματικά, με τέτοιο τρόπο που θα ωφελήσουν τελικά το ποδόσφαιρο. Ο ρόλος του ηγέτη, η πειθαρχία και η υψηλή απόδοση είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των νικητών των τρόπαιων και το πρόγραμμα εξασφαλίζει ότι μετά την έξοδο από το γήπεδο αυτές οι δεξιότητες δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες, αλλά αντίθετα να χρησιμοποιούνται για να ωφεληθεί ο κόσμος του ποδοσφαίρου.
«Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να μελετήσουμε πριν, ήμασταν πάντα επικεντρωμένοι στο παιχνίδι και το παιχνίδι παίρνει πολύ χρόνο. Για να κατανοήσουν οι άνθρωποι πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο, πως λειτουργεί η επιχείρηση στο ποδόσφαιρο, εμείς μπορούμε να δώσουμε πίσω στην UEFA, τις εμπειρίες μας ως παίκτες και η UEFA μπορεί να μας δώσει όλα τα εργαλεία και τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε το παιχνίδι», είπε ο Βραζιλιάνος Μάξουελ.
Οι ποδοσφαιριστές είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποφοίτηση της πρώτης έκδοσης και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες με τους Ερίκ Αμπιντάλ, Σεμπάστιαν Κελ , Μπιάνκα Ρεχ και Νούνο Γκόμες, ενώ είχαν επίσης την ευκαιρία να κάνουν ό, τι αγαπούν περισσότερο, να παίξουν έναν αγώνα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics