Breaking News
21 Νοεμβρίου 2017

Χάος προκλήθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αυστραλίας, με ένα ball boy στο επίκεντρο και τους παίκτες να πιάνονται στα χέρια τελικά.

 

Στην παράταση του ματς και ενώ η Sydney FC και η Adelaide United ήταν ισόπαλες (1-1), η μπάλα βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο και ο Ματ Μαρόουν έτρεξε για να δώσει συνέχεια στο ματς.

Ομως, το ball boy του γύρισε την πλάτη. Ο αμυντικός της Adelaide United προσπάθησε να του πάρει την μπάλα, αλλά κατέληξε να ρίξει το παιδί κάτω. Εξαλλος, ο μέσος της Sydney FC Ματ Σάιμον έτρεξε προς τα εκεί και έσπρωξε βίαια τον αντίπαλο από το αγόρι.

Ακολούθησε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και όσων βρίσκονταν στους πάγκους. Οταν συνεχίστηκε το παιχνίδι, ο Βραζιλιάνος Μπόμπο έβαλε τελικά το νικητήριο γκολ για την Sydney FC.

Πηγή: iefimerida.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics