Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
11 Δεκεμβρίου 2015

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων που αφορούν την ενημέρωση γονέων, αθλητών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου, σε θέματα που σχετίζονται με τον αθλητισμό, η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου διοργανώνει διάλεξη με θέμα “ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ”.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στην αίθουσα σεμιναρίων του Παγκρητίου Σταδίου Ηρακλείου. Εισηγήτρια θα είναι η διατροφολόγος Εμμανουέλλα Παραδεισανού.

Όλοι γνωρίζουμε τον σημαντικό ρόλο που παίζει η διατροφή στην ζωή μας και πως η υγεία μας επηρεάζεται κατά ένα μεγάλο βαθμό από αυτή. Οι ανάγκες διατροφής διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Ιδιαίτερα στα άτομα που αθλούνται συστηματικά και καταπονούν το σώμα τους.

Για το λόγο αυτό οι διοργανωτές, διοικούντες τη ΓΕΗ προσκαλούν γονείς και αθλητές να παρακολουθήσουν τη διάλεξη προκειμένου να ενημερωθούν σε θέματα διατροφής και αθλητισμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πληροφορίες :τηλ. 281025973.

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics