Breaking News
11 Απριλίου 2018

Με γκολ-«καρμπόν» του Μάντζουκιτς στο 2ο και στο 37ο λεπτό, η Γιούβε σόκαρε την Μαδρίτη, ενώ ο Ματουιντί στο 60' ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα μετά από τραγικό λάθος του Κέιλορ Νάβας

- Στο 93' η Ρεάλ κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι και έπειτα από πέντε λεπτά διαμαρτυριών, με τον συγκλονιστικό Μπουφόν να αποβάλλεται και τον Σέζνι να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, ο Ρονάλντο σκόραρε και έστειλε τους Μαδριλένους στα ημιτελικά - Στο δεύτερο ματς της ημέρας, Μπάγερν-Σεβίλλη 0-0 και πρόκριση στο ρελαντί για τους Βαυαρούς
Τις δύο πρώτες ομάδες των φετινών ημιτελικών του Champions League τις μάθαμε χθες το βράδυ με την (επική) πρόκριση της Ρόμα εις βάρος της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ εις βάρος της Σίτι.

Σήμερα θα μάθουμε και τις άλλες δύο...

Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους

Εκπληκτικός ρυθμός στη Μαδρίτη από Ρεάλ και Γιουβέντους και μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μάντζουκιτς από σέντρα του Κεντίρα δίνει προβάδισμα στην Γιουβέντους με 0-1. Οι Ιταλοί δείχνουν να πιστεύουν στην ανατροπή, ισορρόπησε μετά το γκολ η «βασίλισσα». Στο 37ο λεπτό όμως, με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο, ο Κροάτης επιθετικός έκανε και το 0-2!

Καταιγιστικός ο ρυθμός και στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Μέχρι το 60' που σε σέντρα του Ντόουγκλας Κόστα ο Νάβας χάνει τη μπάλα από τα χέρια του και ο Ματουιντί σε κενή εστία κάνει το 0-3 και φέρνει την πρόκριση ξανά στο 50-50!

Στο άλλο ματς της βραδιάς, Μπάγερν και Σεβίλλη είναι στο 0-0, με τους Βαυαρούς να έχουν προβάδισμα πρόκρισης, μετά το εκτός έδρας 2-1 στο πρώτο ματς στην Ισπανία.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics