Breaking News
17 Απριλίου 2018

Οι παίκτες της Μάιντς και της Φράιμπουργκ, στην χθεσινή μεταξύ τους συνάντηση της Bundesliga (2-0), που ολοκλήρωσε την 30η αγωνιστική, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν εσπευσμένα από τα αποδυτήρια στο ημίχρονο,

αφού ο διαιτητής Γκουίντο Βίνκμαν έκανε χρήση της τεχνολογίας VAR, υποδεικνύοντας πέναλτι, για χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων. Και αυτό αφού είχε σφυρίξει τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου κια πήγαινε προς τα αποδυτήρια.

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις δεν αστόχησε και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, ενώ ο προπονητής της Φράιμπουργκ, Κριστιάν Στρέιτς, ο οποίος πρόσφατα είχε αποβληθεί για διαμαρτυρία σε έναν αγώνα πρωταθλήματος, ήταν στην πλάγια γραμμή χαμογελώντας και κουνώντας το κεφάλι του με δυσπιστία.

Το σύστημα VAR χρησιμοποιήθηκε στη Bundesliga αυτή τη σεζόν αλλά βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλης συζήτησης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics