Breaking News
28 Απριλίου 2018

Η απίθανη γκάφα του γκολκίπερ της Al-Fujairah, Σαΐντ Σαντίκ, είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει την απευθείας άνοδο από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία κι ο τεχνικός, Ντιέγκο Μαραντόνα, να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία.


Η Al-Fujairah έμεινε ισόπαλη 1-1 με την Khor Fakkan για την τελευταία (22η) αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος των ΗΑΕ κι έμεινε οριστικά στην τρίτη θέση.

Η απίθανη γκάφα του γκολκίπερ της της Al-Fujairah, Σαΐντ Σαντίκ, είχε ως αποτέλεσμα η γηπεδούχος ομάδα να χάσει το προβάδισμα που είχε με γκολ του Φαχάντ Σαμπίλ.

Έτσι, έχασε το "εισιτήριο" της απευθείας ανόδου στην πρώτη κατηγορία - θα διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ με ομάδα της πρώτης κατηγορίας - κι ο Αργεντινός τεχνικός της, Ντιέγκο Μαραντόνα, παραιτήθηκε. Η παραίτηση έγινε δεκτή από την ομάδα.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics