Breaking News
29 Μαΐου 2018

Ο Σέρχιο Ράμος δεν θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο τζούντο! Όπως ενημέρωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τζούντο αυτή η λαβή που «έκανε» στον Μοχάμεντ Σαλάχ, κατά τον τελικό του Champions League, απαγορεύεται στο άθλημα γιατί είναι άκρως επικίνδυνη!

 

Ο αρχηγός της Ρεάλ δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον Αιγύπτιο φορ, όμως μετά την φάση που στιγμάτισε τον τελικό, το σύνολο του διαδικτύου κατακρίνει έντονα τον Ράμος.

Θέση πήρε και η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία Τζούντο, η οποία με ανάρτηση της στο twitter τόνισε: «Το Waki-gatame είναι μια επικίνδυνη τεχνική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν επιτρέπεται στο τζούντο να χρησιμοποιείται για μετάβαση σε ne-waza» και καταλήγει «τι πιστεύετε γι αυτό το φάουλ;».

Η λαβή, λοιπόν, μπορεί να μην χρησιμοποιείται στο τζούντο και ο καθένας να σχηματίζει την προσωπική του άποψη για την καθοριστική φάση, το σημαντικότερο, όμως, για τους ποδοσφαιρόφιλους είναι να προλάβει ο Μο Σαλάχ το Μουντιάλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics