Breaking News
04 Ιουνίου 2018

Στο Λονδίνο έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αρσεναλ.


Αυτό αποκαλύπτει το γερμανικό περιοδικό kicker, που θεωρεί πλέον δεδομένη τη μετακίνηση του διεθνή Ελληνα κεντρικού αμυντικού στην ομάδα του Λονδίνου. Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί η Αρσεναλ θα δώσει στην Ντόρτμουντ 17 εκατ ευρώ, ενώ ο Παπασταθόπουλος θα υπογράψει συμβόλαιο με την Αρσεναλ έως το 2021.
«Κάποιοι παίκτες θα έρθουν και κάποιοι θα φύγουν», είπε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ Μίκαελ Ζορκ. «Δεν θέλουμε να αλλάξουμε πολύ την ομάδα».
Αντικαταστάτης του Sokratis θα μπορούσε να είναι ο 22χρονος Γάλλος Αμπντού Ντιαλό της Μάιντς

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics