Breaking News
03 Ιουλίου 2018

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε η αιτία για να χωρίσει ένα ζευγάρι καθώς ο σύζυγος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά τα άσχημα σχόλια της γυναίκας του για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή!

 


Πρόκειται για... παράπλευρη απώλεια της αποτυχημένης παρουσίας της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο!


Κάτοικος του Τσελιάμπινσκ, πόλης της Ρωσίας στα Ουράλια Όρη, ζήτησε διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου, καθώς η σύζυγός του μιλούσε άσχημα για τον Μέσι!

«Από την αρχή του Μουντιάλ μιλούσε με αρνητικά λόγια για τον Μέσι. Έλεγε ότι δεν παίζει καθόλου καλά και μάλιστα φώναζε ότι δεν ήθελε να ευστοχήσει στο πέναλτι με την Ισλανδία. Δεν μπορούσα να την ανεχτώ άλλο, της είπα κατάμουτρα αυτά που σκεφτόμουν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και για τις ομάδες που υποστήριζε. Μετά μάζεψα τα πράγματά μου και δεν πρόκειται να επιστρέψω» είπε ο φίλαθλος σε ρωσικά ΜΜΕ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς παρακολούθησαν παιχνίδι της διοργάνωσης σε ένα μπαρ παρέα με κοινούς φίλους...
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics