Breaking News
14 Ιουλίου 2018

υχερός στάθηκε ο Τιμούρ Μοργκούνοφ, που γλίτωσε τον τραυματισμό σε ένα απίστευτο ατύχημα που είχε στο Diamond League του Ραμπάτ.

 


Τυχερός στάθηκε ο Τιμούρ Μοργκούνοφ, που γλίτωσε τον τραυματισμό σε ένα απίστευτο ατύχημα που είχε στο Diamond League του Ραμπάτ.

Ο Ρώσος αθλητής του επί κοντώ έκανε τη δεύτερη προσπάθειά του στα 5,86 μ., όταν την ώρα της πτώσης του στο στρώμα, το κοντάρι του διαπέρασε το σορτσάκι του!

Αφού ξεπέρασε το σοκ, προφανώς ανακουφισμένος που τα πράγματα δεν πήγαν χειρότερα, ο Μοργκούνοφ έπρεπε να βρει λύση σε αυτό το απρόσμενο πρόβλημα, καθώς το σορτσάκι του είχε σκιστεί! Τελικά πήρε την τρίτη θέση στο αγώνισμα του επί κοντώ.

Πηγή: iefimerida.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics