Breaking News
24 Ιουλίου 2018

Το εγκώμιο του «Special One» έπλεξε ο προπονητής της Μίλαν.

 


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζενάρο Γκατούζο για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Μίλαν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τεθούν αντιμέτωπες την Πέμπτη, στο πλαίσιο του International Champions Cup, και ο προπονητής των «ροσονέρι» αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Πορτογάλο συνάδελφό του.


«Όταν παίζεις εναντίον τέτοιων συλλόγων, θα έπρεπε να είναι τιμή για εμάς και δεν γίνεται να κάνουμε κακή εμφάνιση. Νομίζω ότι ο Μουρίνιο βρίσκεται στην κορυφή εδώ και 20 χρόνια. Έχει κερδίσει τόσα πολλά, πάντα θέλει να βγάζει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του και δεν είναι σύμπτωση που κερδίζει εδώ και τόσο καιρό. Έχει τέλεια νοοτροπία και ξέρει πώς να μπει στο μυαλό ενός παίκτη. Μιλάμε για ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το να είσαι προπονητής είναι δυσκολότερο από το να είσαι παίκτης», δήλωσε ο πρώην μέσος της Μίλαν.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics