Breaking News
23 Σεπτεμβρίου 2018

Στην 16άδα σταμάτησε η πολύ καλή προσπάθεια του Παναγιώτη Γκιώνη να φτάσει σε διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Αλικάντε.



Στην 16άδα σταμάτησε η πολύ καλή προσπάθεια του Παναγιώτη Γκιώνη να φτάσει σε διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Αλικάντε. Είχε θέσει ως πρώτο στόχο την είσοδο στα προημιτελικά του απλού και αποκλείστηκε έναν γύρο πριν ύστερα από μεγάλο ντέρμπι με τον Αυστριακό Ντάνιελ Χάμπεσον, νούμερο 13 στο ταμπλό.

Προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 σετ, όμως στο τέλος κάμφθηκε με 4-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Είχε καλή παράδοση απέναντι στον πρώην πρωταθλητή Ευρώπης του διπλού και του ομαδικού ανδρών, αλλά σε αυτό το ισορροπημένο και άκρως θεαματικό παιχνίδι κάπου έδειξε να κουράζεται. Την ίδια ώρα ο Χάμπεσον παρουσιάστηκε έτοιμος από κάθε άποψη κι έκανε σίγουρα το καλύτερο του παιχνίδι κόντρα στον Έλληνα αμυντικό.

Ο τελευταίος μπορεί να κρατήσει βέβαια, τις αξιόλογες εμφανίσεις και την επιβεβαίωση ότι παραμένει στους τοπ αθλητές του ευρωπαϊκού στερεώματος. Με αυτή την εξέλιξη ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στην ισπανική πόλη, που ως θετικό αποτέλεσμα είχε σίγουρα και την είσοδο της Κατερίνας Τόλιου στο ταμπλό του απλού γυναικών.

Ο αγώνας για τον 3ο γύρο του απλού ανδρών δεν χωρούσε προγνωστικά κι αναμενόταν αμφίρροπος. Από τη μια ο Γκιώνης, που έχει μόνο νίκες με τον συγκεκριμένο αθλητή σε τρία World Tour τουρνουά (η τελευταία στη Βρέμη μέσα στο 2018 με 4-2), ενώ τον έχει νικήσει και σε επίπεδο εθνικών ομάδων κι από την άλλη ο Χάμπεσον, που γνωρίζει άριστα την άμυνα, έχει καταβάλλει τον πολύπειρο διεθνή μας σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχώς τον δυσκολεύει.

Παίχτηκαν πολλοί πόντοι μεγάλοι σε διάρκεια και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Πολύ κρίσιμο ήταν το 5ο σετ, το οποίο πήρε ο Χάμπεσον στην παράταση. Η εξέλιξη 11-8, 5-11, 11-8, 4-11, 10-12 και 8-11. Ο Γκιώνης είναι στο νούμερο 32 της ευρωπαϊκής κατάταξης Σεπτεμβρίου και ο Χάμπεσον στο 15.

ΓΚΙΩΝΗΣ: "ΚΟΜΒΙΚΟ ΤΟ 5ο ΣΕΤ"
"Πιστεύω ότι ήταν κομβικό το 5ο σετ. Αν το έπαιρνα κι αποκτούσα ξανά προβάδισμα θεωρώ ότι θα έγερνα την πλάστιγγα υπέρ μου και θα είχα τον πρώτο λόγο ακόμα κι αν πήγαινε το ματς στο 3-3. Ήμουν λίγο άτυχος όμως σε αυτό το σετ. Έγιναν πολλά μεγάλα ράλι και κουράστηκα κάπως. Αν δεν υπήρχε αυτό το συνεχές τρέξιμο στο τραπέζι δεν θα είχα πρόβλημα γιατί από ταχύτητα ήμουν εντάξει και γενικά ένιωθα καλά. Ο Χάμπεσον όμως, έπαιξε σταθερά, δεν ρίσκαρε πολύ κι επιτέθηκε πολύ καλά από το forehand", δήλωσε ο Γκιώνης και συμπλήρωσε:

"Κρατάω την πολύ καλή εμφάνιση στο τουρνουά και το γεγονός ότι γι’ άλλη μια φορά βρέθηκα στους 16 καλύτερους. Αυτό είναι σημαντικό αν προσέξει κάποιος ποιοι αθλητές έχασαν από τον 2ο γύρο. Θεωρώ ότι η σεζόν έχει αρχίσει καλά κι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας σε μία δύσκολη και σημαντική χρονιά".
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics