Breaking News
02 Οκτωβρίου 2018

Ο Τιερί Ανρί σαν σήμερα το 2004 είχε σημειώσει ένα από τα ομορφότερα γκολ στην καριέρα του, σκοράροντας με ένα πανέξυπνο τακουνάκι στη νίκη της Άρσεναλ με 4-0 επί της Τσάρλτον.

 

Ο Γάλλος άσος με τη φανέλα της Άρσεναλ είχε σκοράρει με κάθε τρόπο, από κάθε θέση, είτε καθοριστικά γκολ, είτε γκολ που απλά διεύρυναν το σκορ σε μία Άρσεναλ που... πέταγε!

Σαν σήμερα, λοιπόν, στις 2 Οκτωβρίου του 2004, ο Ανρί είχε σημειώσει ένα από τα πιο όμορφα γκολ της καριέρας του στο 4-0 επί της Τσάρλτον στο Χάιμπουρι.

Με πλάτη προς το τέρμα και τον αμυντικό «κολλημένο» πάνω του, κατάφερε χωρίς να έχει οπτική επαφή με τον γκολκίπερ, με τακουνάκι να στείλει την μπάλα στη γωνία και να βάλει ακόμα ένα από τα σπουδαία γκολ που συνήθιζε να σκοράρει με τόση ευκολία.

Η Άρσεναλ μέσω των social media θυμήθηκε εκείνη την γκολάρα του Ανρί που είχε σημειωθεί ακριβώς σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια...
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics