Breaking News
05 Οκτωβρίου 2018

Δεν έχει προηγούμενο η απόφαση του διαιτητή Άλαν Γιανγκ στον αγώνα Γουίμπλεντον-Μπράντφορντ, όπου σε ανατροπή δύο μέτρα μέσα στην περιοχή, έδωσε φάουλ εκτός περιοχής!

 

Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα μπορούσε να συμβεί αν η συγκεκριμένη φάση είχε εξελιχθεί στα ελληνικά γήπεδα. Στην Αγγλία πάντως δεν... άνοιξε μύτη, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Γουίμπλεντον-Μπράντφορντ (0-1) για την 11η αγωνιστική της League One (3η Αγγλίας) αρνήθηκε στους γηπεδούχους πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ο Άγγλος ρέφερι ήταν μπροστά στη φάση, αλλά έδωσε την παράβαση (δεν εξετάζουμε αν ήταν φάουλ ή όχι) εκτός περιοχής, ενώ εκτυλίχθηκε δύο μέτρα εντός αυτής!

Δείτε το βίντεο μετά το 1:40

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics