Breaking News
11 Οκτωβρίου 2018

Τα δύο χρυσά κορίτσια της ελληνικής κωπηλασίας, η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου, μίλησαν στο Μπουένος Άϊρες για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, το πρώτο για την Ελλάδα στην Ιστορία της διοργάνωσης.

Η Μαρία Κυρίδου είπε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ξεκινήσαμε με τους αγώνες μας στο Ευρωπαϊκό που πήραμε το χρυσό. Συνεχίσαμε με το Παγκόσμιο U23, που φτάσαμε στην τέταρτη θέση. Ύστερα πήγαμε στο Παγκόσμιο των Εφήβων και στο Πανευρωπαϊκό U23 και πήραμε χρυσό και στα δύο. Τώρα με πολλή μεγάλη χαρά εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, όπου πήραμε και πάλι το χρυσό! Ήταν πολύ δύσκολος ο αγώνας, γιατί έχουμε συνηθίσει να κάνουμε δύο χιλιόμετρα και τώρα ήταν μόνο 500 μέτρα και από την αρχή μέχρι το τέλος έπρεπε να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας».

Η Χριστίνα Μπούρμπου πρόσθεσε: «Ήταν όπως είπε και η Μαρία μία πάρα πολύ δύσκολη κούρσα, αλλά όπως βλέπετε οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Σηκώσαμε και πάλι ψηλά την ελληνική σημαία και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες γι΄ αυτό. Το πιο μεγάλο μου όνειρο ήταν αυτό. Τώρα φυσικά έχει γίνει πραγματικότητα και είναι πολύ ωραία τα συναισθήματα που νιώθω. Αυτό το χρυσό μετάλλιο το ονειρεύομαι πάρα πολύ καιρό. Ήταν το μετάλλιο που ήθελα να πάρω από τότε που ξεκίνησα την κωπηλασία. Φυσικά, τώρα που το κατέκτησα είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι τιμή μας που εκπροσωπούμε τη χώρα μας σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και είμαστε πολύ περήφανες γι’ αυτό».

 ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics