Breaking News
17 Οκτωβρίου 2018

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το 8ο «EMERALDS CUP» SPARTACUS International Rhythmic Gymnastics Tournament, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Βασιλικών 20-21 Οκτωβρίου.

 


Στους αγώνες οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α και έχουν την υποστήριξη του Δήμου Θέρμης και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας θα πάρουν μέρος 170 αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής από τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τη Βουλγαρία, την Γερμανία και την Ελλάδα. Παρών θα φωνάξει και η Εθνική ομάδα της Ν. Αφρικής με πολυμελή αποστολή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αγώνες θα αρχίζουν στις 10π.μ. και θα ολοκληρώνονται στις 8 π.μ. «Επιχειρούμε να κρατάμε ψηλά το επίπεδο των αγώνων, κάθε χρόνο. Έχουμε δημιουργήσει έναν θεσμό για τη ρυθμική γυμναστική και στοχεύουμε να τον συντηρήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας» δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Μ.Γ.Σ. Σπάρτακος Γιώργος Δέλλιος και συμπλήρωσε: «Ευχαριστούμε όλους όσους συμπαραστέκονται στην προσπάθεια μας και καλούμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να έρθει στο Δ.Α.Κ. Βασιλικών για να απολαύσει το υψηλού επιπέδου θέαμα που θα προσφέρουν οι αθλήτριες».

Ο ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ιδρύθηκε το 1984. Ο σύλλογος στην ίδρυση του είχε τμήματα Γυμναστικής, Τζούντο και Άρσης Βαρών, ενώ από το 1998 στον σύλλογο προστέθηκε και το τμήμα του στίβου.

Στα 34 χρόνια ζωής του ο Α.Γ.Ε.Μ.Σ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει να παρουσιάσει πολλές επιτυχίες και στους κόλπους «γεννήθηκαν» αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ο Ιωάννης Μελισσανίδης και ο Δημοσθένης Ταμπάκος.

Πολλές επιτυχίες επίσης είχε ο σύλλογος και στην ρυθμική γυμναστική με τις συμμετοχές των αθλητριών Αρετή Σσναπίδου, Μιχαέλα Μεταλλίδου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ η Ελένη Τζαμτζή και η Λίζα Χαλκιά κατέκτησαν αργυρό μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής- ανσάμπλ στην Γενεύη το 2001.

Επιτυχίες είχε ο Σύλλογος και σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα με την Γιούλη Βαζαλίδου στην ρυθμική γυμναστική.

Να σημειωθεί επίσης ότι οι αγώνες θα μεταδίδονται live από το gymnasticsdvd.de το οποίο είναι παγκόσμιου κύρους κανάλι στο you tube εξειδικευμένο στη γυμναστική και με μεγάλη επισκεψιμότητα.

* Την Τετάρτη (17/10) στις 12.30 στο Κέντρο Πολιτισμού Θέρμης θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για τους αγώνες.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics