Breaking News
29 Νοεμβρίου 2018

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας με τον Μπράντλεϊ Τζόνσον της Ντέρμπι να δαγκώνει τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ Τζόι Άλεν, με τον διαιτητή ωστόσο να μην τον αποβάλει με κόκκινη κάρτα όπως όφειλε.

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Τον Λουίς Σουάρες ο οποίος με την δαγκωνιά του στον Κιελίνι στο Μουντιάλ του 2014 είχε προκαλέσει σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αποφάσισε να μιμηθεί ο Μπράντλεϊ Τζόνσον στον αγώνα της Τσάμπιονσιπ ανάμεσα στην Στόουκ και την Ντέρμπι.


Πιο συγκεκριμένα στην εν λόγω αναμέτρηση ο παίκτης των «κριαριών» είχε έντονο διάλογο με τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ Τζόι Άλεν αρχικά και στην συνέχεια τον δάγκωσε.

Ωστόσο αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο Τζόνσον δεν αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος το μόνο που αρκέστηκε να κάνει ήταν να προβεί σε παρατηρήσεις στους δύο παίκτες.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η αγγλική Ομοσπονδία με το συγκεκριμένο βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου θα επιληφθεί του θέματος και θα τιμωρήσει τον 31 χρονο παίκτη, ο οποίος αποφάσισε να το παίξει βαμπίρ.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics