Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2018

Η φράση «καλά ρε, τί δίνεις; Μεθυσμένος είσαι;» βρήκε την πλήρη εφαρμογή της με τον συγκεκριμένο βοηθό διαιτητή!

 


Τα έχουμε δει όλα στα γήπεδα. Ακόμα και βοηθούς διαιτητών να εμφανίζονται σε αγώνες όντας… τύφλα στο μεθύσι! Αυτό συνέβη πρόσφατα σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, όπου βοηθός διαιτητή παρουσιάστηκε τόσο μεθυσμένους που με μεγάλη δυσκολία συγκρατούσε τη… σημαία αλλά και την ισορροπία του.

Εν τέλει, ο Γάλλος… Ορέστης Μακρής της διαιτησίας σε μια προσπάθειά του να κάνει μια υπόδειξη με το σημαιάκι του, σωριάστηκε φαρδύς – πλατύς στο έδαφος και χάρισε ένα από τα βίντεο που έγιναν viral στο φινάλε του 2018!

Ευτυχώς, για την ώρα, δεν έχουμε δει στην Ελλάδα διαιτητή ή βοηθό να σκάνε… μεθυσμένοι στο γήπεδο. Στα τεστ διαιτησίας, πάντως, έχουμε δει και είχε γίνει μεγάλο σούσουρο με τον – κορυφαίο Έλληνα ρέφερι κατά πολλούς – να εμφανίζεται σε πολύ κακή κατάσταση πριν από τους καθιερωμένους ελέγχους που καλούνται να περάσουν κάθε χρόνο οι διαιτητές…

Δείτε το βίντεο:
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics