Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2019

Τα ελληνικά πληρώματα των 470 και 420 θα συμμετάσχουν στον διεθνή αγώνα "Carnival race 2019" που θα διεξαχθεί στο Σαν Ρεμό από 21 έως 24 Φεβρουαρίου.



Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470 του Μαΐου στο Σαν Ρέμο οι Π. Μάντης –Π. Καγιαλής και Μ. Μπόζη - Ρ. Κλωναρίδου βρίσκονται στην Ιταλία για να πάρουν μέρος στον διεθνή αγώνα "Carnival race 2019" από 21 έως 24 Φεβρουαρίου.

Οι Ελληνες ιστιοπλόοι θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν τον θαλάσσιο στίβο και να τρέξουν μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της κατηγορίας.

Εκτός από τα 470 θα γίνουν ιστιοδρομίες και για τα 420 και η ελληνική συμμετοχή θα είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα έχουν δηλώσει συμμετοχή τα εξής πληρώματα: Μ. Παππά - Μ. Τσαμοπούλου, Ο. Σπανάκης – Κ. Μιχαλόπουλος, Ε. Σωτηρίου – Ε. Γιαννούλη, Π. Δρούγκας - Χ. Μουζάκης, Ι. Δέδες Ντεντόπουλος – Δ. Σπανόπουλος, Δ. Βαρθολομαίου – Γ. Μεταξιά, Ε. Γιαννούλης - Σ. Μιχαλόπουλος, Ν. Σταυρόπουλος – Π. Πιπεράκης, Ν. Διακάκη – Μ.Μ. Ρόζα, Ε. Οικονομίδου – Κ. Σουλιώτη, Π. Κόλλιας – Π. Μαρκουλάς, Π. Βέκκος – Χ. Σταθάς , Ε. Μανίκης – Ε. Μπουζάνας
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics