Breaking News
08 Αυγούστου 2019

Καρφί για play offs ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0 την Μπασακσεχίρ (έπιασε πέναλτι ο Σα στο 91’) με τέρμα του Μασούρα, κάνοντας βήμα πρόκρισης, που μπορούν να σφραγίσουν στο Καραϊσκάκη.

 

Τελευταία ενημέρωση 07/08/2019, 22:40Συντάκτης: Αποστόλης Λιβάνιος
Άλμα πρόκρισης μέσα στην Πόλη από τον Ολυμπιακό!

Από την Πόλη έρχεται και φέρνει και «διπλό»!

Κάνοντας ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 την Μπασακσεχίρ εκτός έδρας και έκανε άλμα πρόκρισης στα play offs του Champions League με κεφαλιά του Γιώργου Μασούρα στο 53’ από ασίστ του Ματιέ Βαλμπουενά και έχει τη δυνατότητα να σφραγίσει την πρόκριση στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τρίτη (13/08, 21:30).

Ο Ζοσέ Σα διατήρησε το σημαντικό προβάδισμα για τους Πειραιώτες ενόψει της ρεβάνς, αποκρούοντας (έπεσε χαμηλά στην αριστερή του αγωνία) πέναλτι που εκτέλεσε ο Βίστσα στο 90+1’ και έκανε ο Μπρούνο (με ανόητο χέρι) λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και σε ένα σημείο που δεν πίεζαν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι.

Με δέκα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι Τούρκοι, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν… τρόμαξαν τους «ερυθρόλευκους», λόγω αποβολής του Καφετσί στο 80’ με δεύτερη κίτρινη έπειτα από φάουλ στον Καμαρά.

Αν όλα πάνε καλά στο Φάληρο σε έξι βράδια, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς (πήρε πολύ καλό βαθμό στο διάβασμα του αγώνα) θα αντιμετωπίσει, όπως όλα δείχνουν την Πόρτο, που επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Κράσνονταρ, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας.

Έτσι ξεκίνησαν
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε εν τέλει με τον Βαλμπουενά στο αρχικό σχήμα και δεν πήγε σε πλάνο με σφιχτό κέντρο, το οποίο θα είχε και τον Καμαρά στο κέντρο. Ο Ζοσέ Σα βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας και Τσιμίκας στο αριστερό, το δίδυμο στόπερ συνέθεσαν Σεμέδο και Μεριά. Οι Μπουχαλάκης και Γκιγέρμε ξεκίνησαν στον άξονα, με τους Ποντένσε (δεξιά), Μασούρα (αριστερά) να είναι στα «φτερά», τον Βαλμπουενά να έχει ρόλο… playmaker και τον Γκερέρο να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
inner

Η Μπασακσεχίρ δεν είχε τον Αρντά Τουράν στο σχήμα και στην 18άδα. Ο Γκιουνόκ ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τον Κλισί αριστερό και τον Καϊσάρα δεξί μπακ, τους Σετζού και Βιεϊρά στόπερ, τους Τεκντεμίρ και Καχβετσί στον άξονα, τους Βίστσα και Ρομπίνιο στα άκρα και επιθετικό δίδυμο τους Γκούλμπραντσεν και Κριβέλι.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics