Breaking News
16 Αυγούστου 2019

Κρίμα! Ο Αρης για 105' έμοιαζε ένα βήμα μακριά από το... θαύμα. Είχε πετύχει τρία γκολ, είχε στείλει το παιχνίδι στην παράταση, όμως η Μόλντε εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική στιγμή αδράνειας στην άμυνα των Κιτρίνων και με το γκολ του Μπολί στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, ήταν αυτή που έφυγε με την... πρόκριση στις αποσκευές της.

 

Εξ' αρχής η αποστολή του Αρη ήταν δύσκολη. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους Κίτρινους. Παρόλα αυτά, ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του το πίστευαν και το απέδειξαν.

Το γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, έδωσε το... σύνθημα, με την γκολάρα του Ματίγια στο 25' και την προβολή του Δεληζήση στο 37' να κολλάνε τη Μόλντε στα... σκοινιά.

Το 3-0 ήταν θέμα χρόνου. Ο Αρης πίεζε, έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, το γκολ... λύτρωσης όμως δεν έρχονταν.

Ο Ελληνας τεχνικός, μη έχοντας άλλη επιλογή πήρε όλα τα ρίσκα του, έριξε στη «μάχη» και τον Γιουνές με σκοπό να πιέσει για το τρίτο γκολ.

Όμως και αυτή τη φορά ο από «μηχανής Θεός» για τον Αρη ήταν ποιος άλλος ο Νικολά Ντιγκινί που με το δικό του γκολ στο 84' έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Ο κόσμος που δεν σταμάτησε λεπτό να ενισχύει την προσπάθεια των παικτών του Αρη, ζητούσε το 4ο γκολ, ο Μαρτίνες το άγγιξε, όμως αυτή που το πέτυχαν τελικά ήταν οι Νορβηγοί.

Ο Μπολί με λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κουέστα και ουσιαστικά έκοψε τα «φτερά» του Αρη που όσο κι αν ήθελε δεν μπόρεσε να βρει δύο ακόμα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics