Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2019

Η μάχη της "Ευρώπης" με τον "Υπόλοιπο κόσμο" ξεκινά στη Γενεύη με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Τέιλορ Φριτζ στην πρώτη ημέρα του Laver Cup.



Το μεγάλο τενιστικό σόου μετρά αντίστροφα για την έναρξη του. Το Laver Cup, δηλαδή η μάχη της "Ευρώπης" με τον "Υπόλοιπο κόσμο" ξεκινά σήμερα (20/09) στη Γενεύη με ορισμένους από τους καλύτερους τενίστες του κόσμου να συμμετέχουν στο Laver Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιλέχτηκε από τον Μπιορν Μποργκ να αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ.


Ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού πρόκειται για δύο από τους καλύτερους εκπροσώπους της νέας γενιάς. Τους τελευταίους μήνες ο 21χρονος Αμερικανός έχει εδραιωθεί μέσα στο Τοπ50 και έφτασε μάλιστα μέχρι το 25 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Για όσους δεν γνωρίζουμε να αναφέρουμε δύο λόγια για το Laver Cup. Το τουρνουά έχει πάρει το όνομα του Αυστραλού θρύλου του τένις, Ροντ Λέιβερ (Rod Laver), ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει κατακτήσει και τα 4 Grand Slam στην ίδια ημερολογιακή χρονιά δύο φορές και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Την επιλογή των παικτών που θα εκπροσωπήσουν την "Ευρώπη" και τον "Υπόλοιπο κόσμο" είναι ο Μπιορν Μποργκ και ο Τζον ΜάκΕνρο αντίστοιχα. Κάθε ομάδα έχει από έξι παίκτες οι οποίοι τίθενται αντιμέτωποι σε μονούς και διπλούς αγώνες.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

14:00 Ντομινίκ Τιμ – Ντένις Σαποβάλοφ

16:00 Φάμπιο Φονίνι – Τζακ Σοκ

20:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Τέιλορ Φριτζ

22:00 Φέντερερ/Ζβέρεφ – Σαποβάλοφ/Σοκ
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics