Breaking News
08 Ιανουαρίου 2020

Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης επί αραβικού εδάφους για τον ημιτελικού του Σούπερ Καπ και ο Λιονέλ Μέσι κατέχει τον τίτλο του πρώτου σε συμμετοχές και γκολ στον θεσμό, με ορισμένα από αυτά να έχουν μείνει αξέχαστα.

 

Η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί με το status της πρωταθλήτριας στο Σούπερ Καπ που διεξάγεται στην Σαουδική Αραβία και κοντράρεται στον ημιτελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης (9/1, 20:00). Χωρίς έκπληξη, η παράδοση του Λιονέλ Μέσι και στον εν λόγω θεσμό είναι συνώνυμη με σπουδαία συγκομιδή.

Ο Αργεντίνος αστέρας των Καταλανών κατέχει στο όνομα του τα ρεκόρ συμμετοχών και συνολικών τερμάτων, έχοντας αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια με απολογισμό 13 γκολ, έξι περισσότερα απο τον Ραούλ που σταμάτησε στα 7!

Ορισμένα από αυτά ανήκουν στα κορυφαία highlights της καριέρας του, με τις εποχές των καλοκαιρινών Clasico για τον συγκεκριμένο τίτλο να έχουν συνοδευθεί και με τις «ζωγραφιές» του Αργεντίνου μάγου.

Δείτε τα καλύτερα γκολ:
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics