Breaking News
11 Ιουνίου 2020

Ο Τόμας Μπαχ δεν απέκλεισε την «έξωση» του αθλήματος από την ολυμπιακή οικογένεια, εξαιτίας της σωρείας σκανδάλων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

 

Μια ανεξάρτητη έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα ανέφερε πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (IWF) είναι γεμάτη από δεκαετίες διοφθοράς εξαιτίας του αυταρχικού πρώην προέδρου της Τάμας Αγιάν.

Η έκθεση κάνει λόγο για εξαγορά ψήφων, συγκάλυψη σκανδάλων ντόπινγκ και έλλειμμα 10,4 εκατ. δολαρίων, για τα οποία ο Αγιάν δηλώνει άγνοια.


Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, τόνισε πως «κάναμε πολύ ξεκάθαρο πως βάσει των αποτελεσμάτων των ευρημάτων στην επιτροπή της Ομοσπονδίας, ότι διατηρούμε το δικαίωμα για επιβολή πολύ ακραίων μέτρων, τα οποία περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στο να τεθεί υπό αμφισβήτηση το αν θα είναι η Άρση Βαρών στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων».

Ο 81χρονος Ούγγρος Αγιάν, ο ίδιος πρώην μέλος της ΔΟΕ, είναι στην ομοσπονδία από τη δεκαετία του '70, αρχικά ως γενικός γραμματέας και από το 2000 έως και την παραίτησή του τον Απρίλιο ως πρόεδρος.

Ο Μπαχ τόνισε πως κανένα μέλος της IWF δεν θα γίνει δεκτό του χρόνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες με διαπίστευση από τη ΔΟΕ.
sputniknews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics