Breaking News
08 Ιουλίου 2020

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία κρίκετ υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με την ουγγρική και ο πρωταθλητής από τη νέα σεζόν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ευρωπαϊκό αντίστοιχο Champions League το 2022.

 


Δικαίωμα συμμετοχής του Ούγγρου πρωταθλητή κρίκετ στο ευρωπαϊκό τουρνουά το 2022


Η συμφωνία επετεύχθη μετά από τις διαπραγματεύσεις που συνεχίστηκαν και εν μέσω καραντίνας και οι δύο ομοσπονδίες ήρθαν σε έγγραφη δήλωση συνεργασίας. Η χρονιά ολοκληρώθηκε για το κρίκετ και τα τοπικά πρωταθλήματα ετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική δράση.

Ο πρόεδρος της ουγγρικής διοργανώτριας αρχής, Μάρτον Κις, δήλωσε στα ξένα μέσα πως «κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεών μας ήμαστε εντυπωσιασμένοι από τον επαγγελματισμό και τον ενθουσιασμό (σ.σ. της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας) για το παιχνίδι. Αυτό μας δίνει ισχυρή πεποίθηση πως η επιτυχία είναι προ των πυλών».

Το ευρωπαϊκό Champions League στο κρίκετ για το 2020 ακυρώθηκε χωρίς καμία περίπτωση διεξαγωγής του και τώρα οι ομάδες ανά τις χώρες προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά, οπότε και θα διοργανωθεί το European Champions League (ECL21). Μάλιστα, έχει ήδη οριστεί ημερομηνία, 30Μαϊου -6 Ιουνίου 2021 και θα συμμετέχουν 16 ομάδες.

Η Ουγγαρία χάνει αυτό το πρωτάθλημα λόγω της συμφωνίας που υπεγράφη τώρα, και ο πρωταθλητής της θα συμμετάσχει στο ECL22.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics