Breaking News
12 Αυγούστου 2020

Ακύρωση Βαλκανικά Πρωταθλήματα ΥΕ και ΙΔ 2020

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Προς τα
Σωματεία-Μέλη της ΕΟΙ

Αγαπητοί Κύριοι,

Με απογοήτευση σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, 11 Αυγούστου 2020, η ΕΟΙ ενημερώθηκε από το Βαλκανικό Συμβούλιο σχετικά με τη χθεσινή απόφαση της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας για την ακύρωση των Βαλκανικών Πρωταθλημάτων Υπερπήδησης Εμποδίων (Zhitnica, 2-6 Σεπτεμβρίου 2020) και Ιππικής Δεξιοτεχνίας (Tzaracovo, 9-13 Σεπτεμβρίου 2020).

Σχετικά με το πρόγραμμα διεθνών αγώνων στη Βουλγαρία (CSI & CDI) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας όπου και είναι διαθέσιμα τα επίσημα προγράμματα των διεθνών αγώνων.

Επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε στους αθλητές που πρόκειται να συμμετάσχουν σε διεθνείς αγώνες αλλά και στους συνοδούς αυτών ότι πρέπει να λάβουν και να τηρήσουν τις ταξιδιωτικές οδηγίες σχετικά με την έξοδο και την είσοδο τους στη χώρα μας όπως αυτές ορίζονται από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα την περίοδο που πρόκειται να ταξιδέψουν. Η τήρηση των ταξιδιωτικών οδηγιών αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη μετέπειτα συμμετοχή των αθλητών στους εθνικούς αγώνες.

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Από τη Γραμματεία της ΕΟΙ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics