Breaking News
02 Οκτωβρίου 2020

Μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου ξεχωρίζουν οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο



Premiership Rugby: Ξεκαθαρίζει το τοπίο της τετράδας για τα πλέι-οφ
Η 21η και προτελευταία αγωνιστική της Premiership Rugby έκανε πιο ξεκάθαρο το τοπίο ως προς την τετράδα που θα δώσει το «παρών» στα πλέι-οφ, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι Ουάσπς, Μπαθ και Σέιλ Σαρκς, ομάδες που κατέχουν τις θέσεις Νο2, Νο3, και Νο4 στη βαθμολογία, συνέχισαν με νίκες την πορεία τους, την ώρα που οι πρωτοπόροι Έξεστερ Τσιφς έχουν προ πολλού εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία τους στην τετράδα.

Συγκεκριμένα, οι Ουάσπς επιβλήθηκαν εκτός έδρας των Χάρλεκινς με 32-23, η Μπαθ επικράτησε στο γήπεδό της με 31-20 της Γκλοστερ, ενώ οι Σέιλ Σαρκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νορθάμπτον Σέιντς με 34-14. Από πλευράς σκορ, μακράν την εντυπωσιακότερη εμφάνιση της αγωνιστικής πραγματοποίησαν οι Μπρίστολ Μπερς που επιβλήθηκαν με 40-3 των Λέστερ Τάιγκερς, μία νίκη που τους κρατάει μάλιστα ισόβαθμους με τους Σέιλ Σαρκς στην τέταρτη θέση, υστερώντας όμως σε αυτή την ισοβαθμία.

Τα πάντα πλέον θα κριθούν στην 22η και τελευταία αγωνιστική, με όλα τα ματς να διεξάγονται στις 4 Οκτωβρίου, ενώ θα έχουν και ταυτόχρονη ώρα έναρξης στις 15:00 το μεσημέρι.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:
Μπαθ 31-20 Γκόσρερ
Χάρλεκινς 23-32 Ουάσπς
Νορθάμπτον Σέιντς 14-34 Σέιλ Σαρκς
Μπρίστολ Μπερς 40-3 Λέστερ Τάιγκερς
Έξεστερ Τσιφς 19-22 Λόντον Άιρις
Γούστερ Ουόριορς 40-27 Σάρασενς
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics