Breaking News
21 Οκτωβρίου 2020

Η πανδημία συνεχίζει να βάζει στον «πάγο» την αγωνιστική δράση


Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ράγκμπι ανακοίνωσε την αναστολή όλων των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για το υπόλοιπο του έτους λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του Covid-19.

Μεταξύ των αγώνων που έχουν καθυστερήσει τώρα είναι XV Senior Championship Γυναικών μεταξύ Ισπανίας και Ρωσίας στις 24 Οκτωβρίου και Ισπανίας και Ολλανδίας στις 31 Οκτωβρίου.

Επηρεάστηκε επίσης ο τελευταίος γύρος του Πρωταθλήματος Ευρώπης XV Rugby Europe Championship, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την 1η και 15 Νοεμβρίου.

Σε αυτούς τους τελευταίους αγώνες, η Ρουμανία έπρεπε να αγωνιστεί με το Βέλγιο και η Γεωργία ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τη Ρωσία, προτού το παιχνίδι Ισπανία- Πορτογαλία, αργότερα.

Το παιχνίδι των πλέι-οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπι μεταξύ της Ολλανδίας και της τελευταίας ομάδας, στην κατάταξη του, δεν θα διεξαχθεί, επίσης.

Τα πρώτα παιχνίδια του 2020-2021 των ανδρών για το XV Senior Rugby Europe Trophy στις 24 και 31 Οκτωβρίου θα μεταφερθούν και πάλι στο 2021. Στα πλαίσια της διοργάνωσης η Ουκρανία θα αντιμετώπιζε τη Λιθουανία και την Πολωνία.

«Παρά τη δημιουργία του πρωτοκόλλου επιστροφής στο παιχνίδι, πρέπει να αναστείλουμε τις διοργανώσεις μας, για να διατηρήσουμε την υγεία των παικτών μας και των αξιωματούχων μας που είναι ως επί το πλείστων είναι ερασιτέχνες», δήλωσε ο Οκταβιάν Μοράριου, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ράγκμπι

«Δεν μπορούμε να τους εκθέσουμε στον ιό ή σε περιόδους καραντίνας που θα ήταν προβληματικές για αυτούς. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί προτού μπορέσουμε να οργανώσουμε τους αγώνες μας στις καλύτερες συνθήκες». Δεν έχει υπάρξει άμεση ανακοίνωση σχετικά με τον επαναπρογραμματισμό των αγώνων.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics