Breaking News
26 Οκτωβρίου 2020

Η διοργάνωση έγινε σύμφωνα με το πρωτόκολλο της ΓΓΑ


Με τον αρτιότερο τρόπο, που απέδειξε τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας της Ε.Γ.Ο. αλλά και τη δίψα του κόσμου της Γυμναστικής να επανέλθει στην αγωνιστική δραστηριότητα με απόλυτη ασφάλεια, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (25/10) στον Χολαργό το 19ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων και η Τελική Φάση Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

Μετά το πέρας των αγωνισμάτων της ημέρας πραγματοποιήθηκε εκ νέου απολύμανση σε όλους τους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πραγματοποιήθηκαν απονομές μεταλλίων, για λόγους προστασίας της υγείας των συμμετεχόντων.

Τα μετάλλια και τα διπλώματα θα αποσταλούν από την Ε.Γ.Ο. στις νικήτριες αθλήτριες και ομάδες, ενώ η Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Χολαργού για τη δωρεάν παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics