Breaking News
04 Νοεμβρίου 2020

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο της κολύμβησης, ο θάνατος του προπονητή κολύμβησης, Ντον Τάλμποτ, ο οποίος απεβίωσε από φυσικά αίτια, σε ηλικία 87 ετών.

 

Ο εκλιπών, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους προπονητές κολύμβησης, καθώς... δημιούργησε πολλούς Ολυμπιονίκες για την «χώρα των καγκουρό», καθώς συνεργάστηκε μεταξύ άλλων, με τους Κέβιν Μπέρι, Τζον Κόνραντς, Γκέιλ Νιλ, Μπέβερλι Γουίτφιλντ, Μπομπ Γουίντλ, Ιαν Θορπ, Γκραντ Χάκετ και Πέτρια Τόμας.

Μία από τις χαρακτηριστικότερες «ατάκες» του εκλιπόντος, είναι η φράση «Είμαστε μια χώρα με 18 εκατομμύρια ανθρώπους, εκ των οποίων το 95% ζει σε απόσταση δέκα λεπτών από την θάλασσα. Πρέπει, λοιπόν, να έχουμε τους καλύτερους κολυμβητές»!

Υπό τις οδηγίες του Τάλμποτ, η Ολυμπιακή ομάδα της Αυστραλίας, κατέκτησε 18 μετάλλια, εκ των οποίων πέντε χρυσά, στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, που φιλοξενήθηκε στο Σίδνεϊ, το 2000. Επίσης, ο Τάλμποτ οδήγησε την Αυστραλία στην κατάκτηση 19 μεταλλίων, εκ των οποίων 13 χρυσά, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα, το 2001.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics