Breaking News
25 Νοεμβρίου 2020

Ο Αργεντίνος θρύλος του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

 

Σοκ για το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ένας θρύλος έφυγε σήμερα από την ζωή, λίγο πριν κλείσει τα 60 του χρόνια. Ο λόγος για τον τεράστιο Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος νικήθηκε από την καρδιά του.

Η σημερινή μέρα θύμιζε μία συνηθισμένη Τετάρτη όπου οι φίλοι της στρογγυλής θεάς θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία πλειάδα αγώνων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης δηλαδή του Champions League. Ωστόσο εδώ και λίγες ώρες, μετατράπηκε σε μία μέρα που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του αθλητισμού, όχι όμως για κάποιο ευχάριστο λόγο.

Όλα συνέβησαν στο σπίτι του στο Τίγκρε, όπου ανάρρωνε μετά την εγχείρησή του για θρόμβο στον εγκέφαλο. Αμέσως έσπευσαν εκεί τα ασθενοφόρα, με σκοπό να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ωστόσο γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι όλα είχαν τελειώσει..

Κάπως έτσι το άστρο του «Ντιεγκίτο» έσβησε για πάντα. Παρόλα αυτά θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην μνήμη των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, αφού τα κατορθώματα του στο χορτάρι είναι αδύνατο να ξεχαστούν.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics