Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2020

Ο Κριστιάνο έβαλε δύο πέναλτι, η Γιουβέντους υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα σε μια από τις πιο πιο βαριές εντός έδρας ήττες στην ιστορία της (0-3) και πήρε το Νο1 του ομίλου.


Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο πήγαινε στην Βαρκελώνη γνωρίζοντας ότι χρειάζεται μια τεράστια νίκη για να πάρει την κορυφή του group [αφού είχε χάσει 0-2 στο πρώτο ματς] και τελικά την πήρε εκθέτοντας σε απόλυτο βαθμό τα σοβαρά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα. Για να γίνει αυτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε σε δύο πέναλτι και έφτασε τα 20 γκολ σε βάρος των Blaugrana εκ των οποίων τα 14 στο γήπεδό τους. Στο Europa League θα συνεχίσει η Ντιναμό Κιέβου μετά τη νίκη (1-0) κόντρα στην Φερεντσβάρος.

Ο Κούμαν επέλεξε να χρησιμοποιήσει αρκετούς βασικούς καθώς είχε στόχο να ανεβάσει την ομάδα του, όμως στο 13’ η Γιουβέντους πήρε ίσως… υπερβολικό πέναλτι για πτώση του Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος έστησε την μπάλα και έκανε το 0-1 δίνοντας άμεσα μεγάλο boost στην Μεγάλη Κυρία. Και αυτό φάνηκε μόλις 7 λεπτά μετά όταν ο ΜακΚένι, που σκόραρε κόντρα στην Τορίνο, συνδυάστηκε με τον Κουαδράδο και από τη σέντρα του με τρομερό βολέ έκανε το 0-2, το οποίο έμελλε κρατήσουν άνετα μέχρι το ημιχρονο κόντρα σε μια προβληματική Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι δεν μπόρεσε να φανεί περισσότερο από μια ντρίμπλα στο CR7, ο οποίος όμως ‘χτύπησε’ ξανά. Στο 52’, αυτή τη φορά για καθαρό χέρι του Λενγκλέ, η Γιούβε πήρε και δεύτερο πέναλτι και ο Ρονάλντο νίκησε ξανά τον Τερ Στέγκεν, με το 0-3 να μένει μέχρι το φινάλε αφού πέρα από μία αδιάφορη πίεση και ένα δοκάρι, η Μπάρτσα δεν μπόρεσε ποτέ να μπει έστω στο ματς. Οσον αφορά τον άλλο αγώνα για τον όμιλο, η Ντιαμό Κιέβου νίκησε 1-0 την Φερντσβάρος στην Ουκρανία με γκολ του Ποπόβ και συνεχίζει στο Europa League.

Τα αποτελέσματα

Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους 0-3
(13’ πεν., 52’ πεν. Ρονάλντο, 20’ ΜακΚένι)

Ντιναμό Κιέβου - Φερεντσβάρος 1-0
(60’ Ποπόβ)

Τελική βαθμολογία

1. Γιουβέντους 15 (14-4)
2. Μπαρτσελόνα 15 (16-5)
3. Ντιναμό Κιέβου 4 (4-13)
4. Φερεντσβάρος 1 (5-17)
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics